Ultima reprezentaţie din 2007 a spectacolului "Dialoguri şi fantezii în jazz", joi, la TNB

Ultima reprezentaţie din dublul recital "Dialoguri şi fantezii în jazz", cu Ion Caramitru şi Johnny Răducanu, va avea loc joi la Teatrul Naţional Bucureşti (TNB).

1 afișare
Imaginea articolului Ultima reprezentaţie din 2007 a spectacolului "Dialoguri şi fantezii în jazz", joi, la TNB

Foto www.tnb.ro

Spectacolul de teatru poetic,  "Dialoguri şi fantezii în jazz" a fost prezentat pe 1 decembrie, la Teatrul Molière-Maison de la Poésie din Paris. La eveniment au participat personalităţi culturale care trăiesc la Paris, ca George Banu, Monique Borie, Matei Vişniec sau Paul Barbăneagră.

"Dialoguri şi fantezii în jazz" este un spectacol în care muzica se îmbină cu textul poetic, Ion Caramitru - interpret şi regizor - şi Johnny Răducanu oferind un dublu recital, cu poezii de Nichita Stănescu, Dan Verona, Petre Stoica, Miron Radu Paraschivescu, Lucian Avramescu şi Ana Blandiana.

"Succesul de care s-a bucurat spectacolul dovedeşte o dată în plus că teatrul poetic este un gen capabil să capteze atenţia publicului atât în România, cât şi în străinătate", transmit organizatorii evenimentului.

Prezentat în premieră la Sibiu, în mai 2006, spectacolul "Dialoguri şi fantezii în jazz" face parte din proiectul "Voci şi spectacole memorabile", realizat de UNITER şi Societatea Română de Radiodifuziune.

                                      

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici