Un cancer agresiv l-a răpus pe Actorul Adan Canto, star în serialul „Narcos”

De câteva luni, mexicanul de 42 de ani se lupta cu o tumoare agresivă la apendice.

921 afișări
Imaginea articolului Un cancer agresiv l-a răpus pe Actorul Adan Canto, star în serialul „Narcos”

Un cancer agresiv l-a răpus pe Actorul Adan Canto, star în serialul „Narcos”

Actorul mexican Adan Canto, cunoscut pentru că a jucat în numeroase seriale TV, printre cele mai urmărite „Narcos” (a jucat rolul ministrului columbian al justiţiei Rodrigo Lara) şi The Cleaning Lady (unde l-a interpretat pe Arman Morales), a murit la doar 42 de ani. De câteva luni, Adan se lupta cu un cancer de apendice deosebit de agresiv.

Născut în oraşul Acuña, Coahuila, şi-a început cariera mai întâi ca o carieră muzicală, înainte de a trece la cea de actor. În primii ani de muncă în lumea televiziunii a rămas în Mexic, dar în 2019 s-a mutat în Statele Unite, unde a început să câştige experienţă în seriale TV precum „The following” urmat de filmul „X-Men”.

Pe reţelele de socializare, actriţa Halle Berry, care împărţise platoul de filmare cu Adan Canto, a scris: „Nu am cuvinte, dragul şi dulcele meu prieten Adan tocmai şi-a desfăcut aripile. Pentru totdeauna în inima mea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici