Un cunoscut cântăreţ de muzică latino a murit în timpul unui concert

Interpretul de muzică latino brazilian Juliano Cezar, nominalizat la premiile Latin Grammy în 2004, a murit marţi, în timpul unui concert, din cauza unui stop cardiac, arată The Rio Times.

2082 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut cântăreţ de muzică latino a murit în timpul unui concert

Un cunoscut cântăreţ de muzică latino a murit în timpul unui concert

Juliano Cezar avea 59 de ani şi a murit la primele ore ale zilei de 31 decembrie, după ce a suferit un stop cardiac, în timp ce susţinea un concert în Uniflor, un oraş din statul brazilian Paraná.

Informaţia a fost confirmată oficial de Explosion Music, casa de impresariat care gestiona cariera artistului.

Înmormântarea artistului va avea loc în Passos, oraşul său natal.

Pe reţelele de socializare online şi pe platforma YouTube circulă deja mai multe filmări care surprind momentul în care Juliano Cezar se prăbuşeşte pe scenă, în faţa fanilor săi. În mijlocul unei melodii, pare să simtă durere, se apleacă, se întoarce către muzicienii care îl acompaniază şi cade într-un colţ al scenei. În videoclip se poate observa cum, iniţial, fanii săi strigă şi aplaudă, crezând că este vorba despre o glumă a lui Cezar.

Echipele de intervenţie au încercat, fără succes, să îl resusciteze pe interpret.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
juliano cezar,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici