Un film inspirat din serialul "Clanul Soprano", în pregătire la Hollywood | VIDEO

Un film a cărui acţiune o precede pe cea a serialului de succes "Clanul Soprano" este în pregătire la Hollywood, potrivit unei surse apropiate producătorilor, citată de AFP.

428 afișări
Imaginea articolului Un film inspirat din serialul "Clanul Soprano", în pregătire la Hollywood | VIDEO

Un film inspirat din serialul "Clanul Soprano", în pregătire la Hollywood

Informaţia a fost publicată iniţial de site-ul specializat Deadline.

Studioul New Line Cinema, filială a Warner Bros (Time Warner), a achiziţionat drepturile asupra scenariului, intitulat "The Many Saints of Newark" şi scris de David Chase, creator al serialului "Clanul Soprano", şi de Lawrence Konner, scenarist de cinema şi televiziune.

Povestea este situată în anii 1960, în New Jersey, pe fundalul revoltelor rasiale din Newark, potrivit aceleiaşi surse. Scenariul se concentrează mai ales asupra tensiunilor între comunitatea de culoare şi cea italo-americană, în special în universul crimei organizate.

Mai multe personaje din serialul TV "Clanul Soprano" vor apărea în acest film, a mai spus sursa.

Personajul interpretat de actorul James Gandolfini, celebrul Tony Soprano, nu va apărea, însă, în film. Actorul a murit în iunie 2013, în urma unui infarct, la vârsta de 51 de ani.

Coscenaristul David Chase va fi şi producătorul filmului şi se va implica şi în procesul de alegere a regizorului.

Serialul "Clanul Soprano", care s-a bucurat de un succes uriaş în rândul telespectatorilor americani, a fost difuzat între anii 1999 şi 2007, pe postul de televiziune american HBO. Specialiştii consideră că această saga a unei familii de mafioţi din New Jersey, cu un ton sumbru şi personaje complexe, a marcat începutul unei noi epoci de aur pentru serialele TV. Serialul TV "Clanul Soprano" fost recompensat, printre altele, cu 21 de premii Emmy şi cinci Globuri de Aur.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici