Un hacker a postat pe internet pasaje din noul roman al autoarei cărţii "Totul despre sex"

Un pirat cibernetic a publicat pe internet pasaje din versiunea de lucru, deocamdată nefinalizată, a noului roman al scriitoarei Candace Bushnell, autoarea cărţii "Totul despre sex", după ce a reuşit să spargă contul de e-mail pe care romanciera îl folosea pentru a comunica cu editura sa.

204 afișări
Imaginea articolului Un hacker a postat pe internet pasaje din noul roman al autoarei cărţii "Totul despre sex"

Un hacker a postat pe internet pasaje din noul roman al autoarei cărţii "Totul despre sex" (Imagine: Shutterstock)

Acel pirat cibernetic ("hacker"), care s-a semnat cu pseudonimul "Guccifer", a publicat pe internet aproximativ 50 de pagini din acea versiune de lucru a noului roman, al cărui titlu provizoriu este "Killing Monica", alături de unele e-mail-uri expediate de Candace Bushnell, informează Reuters.

Scriitoarea nu a făcut deocamdată niciun comentariu pe această temă. Matthew Ballast, purtătorul de cuvânt al editurii Grand Central Publishing, deţinută de grupul editorial Hachette, a confirmat faptul că romanciera Candace Bushnell este într-adevăr persoana care a scris textul publicat pe internet.

"Mă distrez teribil de mult scriind această carte", afirma Bushnell într-un e-mail către editorul ei, pe care hackerul l-a postat alături de pasajele publicate online.

Romanul începe în momentul în care o femeie de vârstă mijlocie, al cărei nume este Pandy, îi povesteşte unui şofer de taxi totul despre divorţul ei, în timp ce se îndreaptă spre aeroportul LaGuardia din New York.

Problemele cu care se confruntă protagonista sunt foarte diferite de cele pe care le avea Carrie Bradshaw, protagonista obsedată de modă din seria "Totul despre sex". Acest roman a fost transformat de postul HBO într-un serial de televiziune de mare succes, la sfârşitul anilor 1990. Serialul a generat la rândul său două adaptări cinematografice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici