Un membru al Partidului Verde vrea să lanseze televiziunea generalistă Smart TV

Florin Brabete, membru al Partidului Verde, vrea să lanseze televiziunea generalistă Smart TV, o solicitare în acest sens urmând să fie analizată, marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

340 afișări
Imaginea articolului Un membru al Partidului Verde vrea să lanseze televiziunea generalistă Smart TV

Un membru al Partidului Verde vrea să lanseze televiziunea generalistă Smart TV (Imagine: Shutterstock)

Astfel, societatea FB Invest Solutions SRL din Bucureşti a solicitat CNA o licenţă audiovizuală pentru difuzarea pe satelit a televiziunii Smart TV.

Dacă va primi licenţa solicitată, Smart TV ar urma să difuzeze un program generalist, potrivit informaţiilor MEDIAFAX.

Contactat de agenţia MEDIAFAX, Florin Brabete, asociatul unic al societăţii FB Invest Solutions SRL, a refuzat să precizeze care sunt planurile sale privind Smart TV şi care este motivul pentru care doreşte lansarea acestei televiziuni.

El a confirmat că este membru al Partidului Verde, precizând că este de profesie inginer.

Florin Brabete a fost candidatul aflat pe prima poziţie pe listele Partidului Verde la alegerile europarlamentare din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici