Un nou roman de Paulo Coelho, din septembrie, la Humanitas

Romanul "Brida", semnat de Paulo Coelho, ce spune o poveste despre dragoste, căutare spirituală şi autocunoaştere, apare în librăriile din România în luna septembrie, informează editura Humanitas.

97 afișări
Imaginea articolului Un nou roman de Paulo Coelho, din septembrie, la Humanitas

Un nou roman de Paulo Coelho, din septembrie, la Humanitas

Publicată în Brazilia în 1990, "Brida", cea de-a treia carte scrisă de Paulo Coelho după "Alchimistul", a fost tradusă în 24 de limbi şi a devenit rapid numărul 1 în topul bestseller-urilor din Rusia, unde s-a vândut în peste 250.000 de exemplare, fiind, de asemenea, una dintre cele mai bine vândute cărţi în Olanda, Grecia, Cehia şi Africa de Sud.

"Când am scris această carte şi am publicat-o în Brazilia acum mai bine de 18 ani, teme precum latura feminină a lui Dumnezeu erau străine majorităţii oamenilor", declară scriitorul brazilian.

"Totuşi, odată cu trecerea timpului, am observat o schimbare a percepţiei - oamenii fiind mai deschişi spre o abordare intuitivă a lumii şi mai puţin convinşi de regulile rigide ale societăţii", mai mărturiseşte Coelho.

"Brida" explorează temele preferate ale scriitorului brazilian - principiul feminin, religiile păgâne şi percepţiile iubirii - şi sugerează că cel mai nobil lucru care i se poate întâmpla cuiva este descoperirea misterului.

Cel mai recent roman al lui Coelho publicat la Humanitas este povestea unei tinere care crede că există o punte între vizibil şi invizibil.

În căutările ei întâlneşte un înţelept care o învaţă să îşi înfrângă temerile şi o femeie care o învaţă să danseze ascultând muzica tainică a lumii.

Noii prieteni ai fetei observă că aceasta are un dar, însă acest dar nu are valoare decât dacă tânăra îl descoperă singură.

Editura Humanitas a publicat mai multe volume semnate de Coelho, precum "Al cincilea munte" (2001) şi "Alchimistul" (2002).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici