Un volum despre revolta din aprilie 2009 din R. Moldova, lansat la Sibiu

Un volum despre revolta din Republica Moldova din aprilie 2009 va fi lansat, sâmbătă, la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu, în prezenţa autoarei, Stela Popa, o jurnalistă moldoveancă.

48 afișări
Imaginea articolului Un volum despre revolta din aprilie 2009 din R. Moldova, lansat la Sibiu

Un volum despre revolta din aprilie 2009 din R. Moldova, lansat la Sibiu (Imagine: Mediafax Foto)

Volumul care va fi lansat la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu se intitulează "100 de zile" şi a fost scris anul trecut de Stela Popa, jurnalistă în Republica Moldova.

Potrivit organizatorilor evenimentului, "100 de zile" este o carte despre "tinereţe, revoluţie şi dragoste".

"Un roman scris în 2009 despre revolta din aprilie 2009, un roman al Moldovei ultimilor ani, ani cu victorii şi înfrângeri, cu bucurie şi deznădejde, cu speranţă, cu flori, cu sânge. Romanul este axat pe traseul Corjova-Chişinău-Bucureşti, derulat prin intermediul personajului principal, Roberta, şi este structurat în trei părţi, intitulate: «Amintiri din trecut», «Coridorul morţii» şi «Un sfârşit e un început»", menţionează organizatorii.

Volumul a apărut anul trecut la Editura Tritonic şi va fi prezentat de conf. univ. dr. Dan Dungaciu, sociolog, Bogdan Hrib, editor la Tritonic, şi Lucian Grozea, secretar ştiinţific al Facultăţii de Jurnalistică din Sibiu.

Tot atunci va avea loc o dezbatere cu tema "Aspecte geopolitice ale relaţiilor româno-moldovene".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici