Unde dorm copiii din întreaga lume - expoziţie de fotografie

Proiectul "Unde dorm copiii" al jurnalistului american Chris Booth, în colaborare cu fotograful James Mollison, consta într-o expoziţie foto al cărei scop este de a prezenta diversele locuri de dormit ale copiilor din întreaga lume.

595 afișări
Imaginea articolului Unde dorm copiii din întreaga lume - expoziţie de fotografie

Indira are sapte ani si traieste cu fratele, sora si parintii sai in apropiere de Kathmandu, in Nepal (Imagine: Apropo)

Concentrat pe realităţile inegalităţii, Mollison încerca să-i facă pe copii să ia în considerare inegalitatea, doarece îi afectează atât pe ei, cât şi societatea înconjurătoare.

Fotografiile lui Mollison zugrăvesc o realitate greu de descris prin cuvinte.

Lamine are 12 ani şi trăieştie în Senegal. Este elev la şcoala din satul Korniac, acolo unde nicio fată nu are acees. Îşi împarte camera alături de alţi băieţi. Paturile sunt simple, unele dintre ele fiind suspendate pe cărămizi.

Află unde dorm copiii pe www.apropo.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici