Universal Music Romania & MediaPro Music şi Alexandra Stan colaborează cu Apple Music

  • Universal Music Romania & MediaPro Music şi Alexandra Stan colaborează cu Apple Music pentru campania „4 luni gratuite de Apple Music”
  • Odată cu lansarea single-ului „Tikari”, artista a anunţat campania prin care fanii pot urmări conţinut exclusiv pe platformă, în momentul în care îşi activează contul Apple Music prin cele patru luni gratuite
  • Campania „4 luni gratuite de Apple Music” se desfăşoară pe parcursul lunii august şi este disponibilă în şase ţări din Europa, printre care şi Romania
282 afișări
Imaginea articolului Universal Music Romania & MediaPro Music şi Alexandra Stan colaborează cu Apple Music

Alexandra Stan

Veşti bune pentru iubitorii de muzică şi în special, pentru fanii Alexandrei Stan. 
 
„Pe parcursul a 30 de zile, publicul va beneficia de conţinut exclusiv urcat săptămânal pe platforma de streaming Apple Music şi creat special de către Alexandra Stan. Fanii pot vedea în aplicaţia Apple Music de la making-of-ul videoclipului „Tikari”, la un interviu, playlist-uri create special, un dance video, dar şi multe alte surprize”, se arată în comunicatul de presă. 
 
Campania „4 luni gratuite de Apple Music” se desfăşoară pe parcursul lunii august şi este disponibilă în şase ţări din Europa, printre care şi Romania.
 
Alexandra Stan a lansat recent single-ul „Tikari”, în colaborare cu LiToo, pentru care a filmat un videoclip în oraşul său natal, Constanţa. Printre metaforele folosite se numără şi ipostaza de Mica Sirenă a anului 2020, într-un styling electrizant realizat de către Ovidiu Buta. Urban-flirty, chica-rica Alexandra apare în videoclip şi însoţită de o gaşca cool, formata din patru dansatori şi coregrafi români, totul atent supravegheat de către echipa de producţie Loyal Trip Cartel.
 
             
 
Alexandra Stan este prezentă în topurile din România cu piesa "Obsesii", ocupând săptămâni la rând primele locuri în top 10.
Alexandra şi-a facut debutul în muzica alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul "Lollipop / Param Pam Pam".
 
Ulterior, au urmat single-uri ca "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)". La 10 ani distanţă, artista a reintrat în portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music.
 
Alexandra Stan a cucerit intreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat", iar in 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală.
De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artişti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva şi a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici