Versiunea originală a episodului pilot din South Park, disponibilă online

Versiunea originală a episodului pilot din serialul de animaţie South Park, foarte rar văzută, va fi disponibilă pentru 30 de zile pe platforma South Park Digital Studios, informează site-ul Worldscreen.com.

21 afișări
Imaginea articolului Versiunea originală a episodului pilot din South Park, disponibilă online

Versiunea originală a episodului pilot din South Park, disponibilă online

Site-ul southparkstudios.com este un joint venture între creatorii show-ului şi televiziunea care a produs serialul de animaţie, Comedy Central.

Versiunea originală a episodului pilot din South Park - baza pentru primul episod oficial al seriei, distins cu mai multe premii - include patru minute în plus care au fost scoase din episodul difuzat la televiziune, în 1997.

Acest episod a fost desenat pe hârtie şi animat după principiile de bază ale realizării acestui gen de conţinut. Animaţia a fost publicată pe site joi şi poate fi văzută gratuit.

Pe site mai sunt publicate şi ale conţinuturi din noul sezon South Park, care debutează în Statele Unite pe 7 octombrie.

South Park, serialul de desene animate destinat adulţilor şi care prezintă aventurile unui grup de copii dintr-o staţiune montană din statul american Colorado, a generat numeroase controverse de la debutul său prin parodierea celebrităţilor, politicienilor, clericilor, căsătoriei între homosexuali şi a unor lideri politici precum Saddam Hussein sau Vladimir Putin.

South Park a devenit renumit pentru atacarea deschisă, provocatoare şi fără menajamente a subiectelor controversate cum ar fi avortul, homosexualitatea, violenţa şi sexul în mass-media, religia, dar şi pentru abordarea subiectelor la ordinea zilei în jurnalele de ştiri: războiul din Irak, alegerile prezidenţiale din 2000 şi 2004 sau inundaţiile din New Orleans din 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici