Vezi live gratuit de la ora 19:00 „Omul cel bun din Seciuan”, pe www.smartradio.ro

  • Cu teatrele momentan închise, spectacolul se mută online
  • În seara asta ai un nou spectacol de Andrei Şerban, de la Teatrul Bulandra
  • Îl vezi gratuit pe site-ul Smart Radio
307 afișări
Imaginea articolului Vezi live gratuit de la ora 19:00 „Omul cel bun din Seciuan”, pe www.smartradio.ro

Vezi live gratuit de la ora 19:00 „Omul cel bun din Seciuan”, pe www.smartradio.ro

Autor: Alexandru Anghel

În această seară, tot de la ora 19.00, şi tot sub bagheta regizorului vrăjitor, Andrei Şerban, vezi un spectacol care pune sub lupă încercarea protagonistei de a fi o persoană bună, de a face binele într-un deşert moral, într-o lume invadată de rău: OMUL CEL BUN DIN SECIUAN, de Bertolt Brecht şi în joacă actori ca Vlad Ivanov, Rodica Mandache, Alexandru Potocean sau Alexandra Fasolă.

Când spunem: ”avem nevoie de o nouă şansă!” la ce ne referim? Şi ce înseamnă ”şansă”? Omul cel bun din Seciuan este un spectacol în care vedem că a o lua de la capăt nu înseamnă, de fapt, decât să continuăm aceeaşi serie de provocări şi de încercări. Căci oricâte şanse ne vor da zeii, adevărata luptă se duce în noi înşine.

 

Vezi spectacolul pe pagina Smart Live Fever.

Durata spectacolului: 2h 30 de minute

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici