Vlad Tudosie, înlocuit de Victoria Davies la conducerea Discovery Europa Sud-Est, inclusiv în România

Victoria Davies a fost numită în funcţia de Acting Country Manager pentru Europa de Sud-Est (inclusiv România) în cadrul companiei Discovery Networks, înlocuindu-l în această poziţie pe Vlad Tudosie, potrivit unui comunicat.

285 afișări
Imaginea articolului Vlad Tudosie, înlocuit de Victoria Davies la conducerea Discovery Europa Sud-Est, inclusiv în România

Vlad Tudosie, înlocuit de Victoria Davies la conducerea Discovery Europa Sud-Est, inclusiv în România

Discovery Networks Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa (CEEMEA), o divizie a companiei Discovery Communications, a anunţat, marţi, numirea Victoriei Davies în funcţia de Acting Country Manager pentru Europa de Sud-Est (SEE).

"Victoria Davies îl înlocuieşte în această poziţie pe Vlad Tudosie, care a decis să-şi încheie colaborarea cu Discovery pentru a se dedica altor proiecte", se spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, Vlad Tudosie pleacă din funcţia de Country Manager pentru Europa de Sud-Est după trei ani, "timp în care a fost responsabil pentru coordonarea operaţiunilor în această regiune, a înfiinţat un nou birou în Bulgaria şi a supervizat lansarea mai multor canale".

După ce a ocupat până în prezent funcţia de Distribution Director pentru Europa de Sud-Est, Victoria Davies va coordona activitatea în întreaga regiune, inclusiv pe cea a birourilor din Bucureşti şi Sofia.

Echipa condusă de Victoria Davies va fi responsabilă de distribuţia portofoliului Discovery, de vânzările de publicitate şi de performanţele celor 10 televiziuni, printre care Discovery Channel, TLC, Discovery Turbo Xtra şi ID Xtra, care s-a lansat miercuri, 1 aprilie, în mai multe ţări din regiune, precum Bulgaria, Ungaria şi Cehia.

"Victoria a jucat un rol important şi a avut o contribuţie majoră la creşterea impactului nostru în regiune, la înfiinţarea biroului din Bulgaria, la lansarea unor noi canale şi la încheierea unor acorduri cu noi parteneri de distribuţie. Competenţele şi experienţa ei ne vor ajuta să identificăm noi oportunităţi pentru a ne extinde activitatea şi a continua creşterea", a declarat Kasia Kieli, President & Managing Director, Discovery Networks CEEMEA.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) face parte din cea mai importantă companie media din lume în domeniul programelor non-ficţiune, Discovery Communications.

Discovery Networks CEEMEA le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul a 12 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi prin intermediul altor produse şi serviciilor comerciale şi educaţionale. Programele Discovery CEEMEA sunt difuzate în 19 limbi, ajungând la peste 260 de milioane de abonaţi din 105 ţări, de pe trei continente.

În România, Discovery Networks distribuie în prezent zece televiziuni: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, Discovery Science HD şi Discovery Turbo Extra HD.

Discovery Communications are peste 2,5 miliarde de abonaţi în peste 220 ţări şi teritorii din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici