Vladimir Găitan, supus unor investigaţii suplimentare

Medicii Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca urmează să îi facă actorului Vladimir Găitan o investigaţie coronarografică, în cea de-a patra zi de internare, starea sa generală fiind bună şi stabilă.

110 afișări
Imaginea articolului Vladimir Găitan, supus unor investigaţii suplimentare

Vladimir Găitan, supus unor investigaţii suplimentare (Imagine: Marius Vasilică/Mediafax Foto)

"Vladimir Găitan, 62 ani, în a patra zi de internare prezintă o stare generală bună, este stabil din punct de vedere clinic, biologic şi electrocardiografic urmând a se efectua coronarografia. După efectuarea investigaţiei coronarografice vom reveni cu rezultatul", precizează, vineri, Biroul de Presă al Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Actorul rămâne sub tratament medical în Clinica de Cardiologie.

Găitan a fost internat, luni seară, la Clinica de Cardiologie a unităţii sanitare, starea actorului fiind stabilă, cu parametrii funcţiilor vitale în limite normale, potrivit sursei citate.

Angorul pectoral (cardiopatia ischemică dureroasă) se manifestă cu dureri bruşte precordiale survenite în repaus sau provocate de efort.

Actorul Vladimir Găitan s-a născut în 1947, la Suceava.

Printre filmele în care a jucat se numără "Supravieţuitorul" (2008), "Triunghiul morţii" (1999), "Secretul lui Nemesis" (1985), "Nea Mărin miliardar" (1979), "Ultima noapte de dragoste" (1979), "Mihail, câine de circ" (1979) etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici