Vocea României, lider de audienţă marţi seară, la prima ediţie live a show-ului

"Vocea României" a fost lider de audienţă marţi seară, când a fost difuzată prima ediţie live a show-ului, în minutul de maximă audienţă, de la 21.10, emisiunea fiind urmărită de aproape două milioane de români, informează televiziunea.

1457 afișări
Imaginea articolului Vocea României, lider de audienţă marţi seară, la prima ediţie live a show-ului

Vocea României, lider de audienţă marţi seară, la prima ediţie live a show-ului

Marţi seară, în platoul special amenajat pentru prima ediţie live a show-ului "Vocea României", cei 10 concurenţi din echipele antrenorilor Smiley şi Horia Brenciu a fost aclamaţi de cei peste 700 de spectatori sosiţi să vadă şi să audă cu ochii şi urechile lor cele mai promiţătoare voci ale României. Aproape 2 milioane de români au fost alături de Pro TV în minutul de maximă audienţă de la 21.10.

La 21.11, Pro TV obţinea un vârf de 10,2 puncte de rating şi 27,8% cotă de piaţă la nivelul publicului din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, mai mult decât dublu faţă de Antena 1, care înregistra 4,6 puncte de rating şi 12,6% cotă de piaţă.

"Vocea României" a fost lider detaşat şi în mediile de socializare online. Pe durata emisiunii, pagina de Facebook, facebook.com/vocearomaniei, a avut o creştere spectaculoasă. Conform Facebrands.ro, aceasta a adunat peste 8.600 de fani în numai câteva ore, plasându-se astfel pe primul loc în clasamentul categoriei de TV. Reacţiile referitoare la show nu au întârziat să apară nici pe Twitter, unde sute de tweet-uri au curs pe parcursul emisiunii, fie că a fost vorba de impresii direct din platou ale celor care se aflau acolo sau ale telespectatorilor care urmăreau show-ul din faţa televizoarelor.

Şi pe voyo.ro a fost înregistrată o premieră absolută, unde peste 15.000 de useri au urmărit live "Vocea României". Impactul emisiunii s-a simţit şi pe bloguri, posturile care menţionau "Vocea României" fiind la superlativ. Un show perfect, senzaţional, super profesionalist, sunt doar câteva atribute folosite pentru a caracteriza cel mai bun talent show al momentului, "Vocea României".

Momente impresionante, decizii extrem de greu de luat, un recital extraordinar al lui Rea Garvey, fostul solist al trupei Reamonn, voci de senzaţie, interpretări fără cusur şi multă căldură din partea publicului spectator, care i-a susţinut pe concurenţi, i-a aplaudat şi i-a ovaţionat la scena deschisă.

Chiar dacă doi dintre concurenţii din echipele antrenorilor Smiley şi Horia Brenciu au ieşit marţi seară din competiţie, ei nu au părăsit şi marea scenă a muzicii, amândoi fiind invitaţi să colaboreze în continuare cu cei doi artişti. Cristina Vasiu, din echipa lui Horia Brenciu, va concerta alături de antrenorul său pe 23 şi 24 martie, iar aceasta este prima dintre colaborările pe care i le-a promis artistul.

Cristina Vasiu a fost eliminată din concurs în urma "Cântecului decisiv". Ea şi Robert Patai s-au duelat pentru ultimul loc în echipa lui Horia. Deşi a avut o apariţie spectaculoasă alături de Bogdan Boantă şi alţi dansatori sexy, care au avut un moment coregrafic senzaţional dansând pe tocuri, Cristina Vasiu a pierdut în favoarea lui Robert Patai, care a fost, în opinia lui Horia Brenciu, mai bun.

"Îmi place când oamenii sunt forţaţi să devină mai buni", i-a spus Marius Moga lui Robert, foarte impresionat de faptul că a reuşit să transforme emoţiile într-o energie pozitivă. La rândul lui, Smiley i-a zis că l-a privit îndelung şi cu băgare de seamă şi, cu toate că nu e de culoare, vocea lui a sunat exact aşa cum trebuie pe melodia aleasă. Horia Brenciu şi-a arătat încă o dată incântarea că a apăsat butonul şi l-a ales în echipă, l-a lăudat pentru faptul că a fost foarte receptiv la sfaturile primite şi că ştie să asculte. "Este prima dată când, în loc să mă uit la fete, mă uit la cel care cântă!", a spus antrenorul Horia Brenciu.

La finalul primei ediţii live a emisiunii "Vocea României", cei patru concurenţi din echipa lui Horia Brenciu sunt Irina Tănase şi Iuliana Puschila, aflate în topul preferinţelor publicului conform voturilor acestuia, Daniel Max Dragomir, salvat de antrenor, şi Robert Patai, câştigătorul duelului la "cântecul decisiv".

Tot marţi seară, la "Vocea României" s-a definitivat şi echipa lui Smiley, care arată în felul următor: Ştefan Stan şi Cătălin Dobre, pe primele două locuri ale clasamentului în urma voturilor telespectatorilor, urmaţi de Marcel Lovin, salvat de antrenor şi Anthony Icuagu, cel care a ieşit câştigător în urma "Cântecului decisiv". Smiley a avut o decizie greu de luat în momentul în care a trebuit să aleagă între Anthony Icuagu şi Mihai Popistaşu. Mihai a fost lăudat de toţi antrenorii, iar Smiley i-a spus că momentul său a fost exact aşa cum şi-ar fi dorit să fie. Mai mult decât atât, "eşti o investiţie sigură pentru oricine, pentru orice producător", i-a mai spus Smiley, dându-i de înţeles că vor mai lucra împreună şi în viitor. În ceea ce-l priveşte pe Anthony Icuagu, "olteanul veritabil", "pata de culoare" a emisiunii, acesta a fost descris de Smiley drept un tip nu doar sensibil, ci şi extrem de serios. Cântă, regizează, scrie scenarii, face spectacol, a explicat Smiley, dar, mai presus de toate, s-a prezentat la înălţime la "Vocea României".

Pe de altă parte, Marcel Lovin i-a umplut sufletul de bucurie antrenorului său Smiley, iar Cătălin Dobre a uimit încă o dată cum un om atât de mic poate avea o voce atât de mare. "Mi-a fost greu şi să respir", a spus Smiley încântat şi fericit că oamenii au văzut ce timbru sensibil are şi i-a promis că-i va face auzită vocea până în Japonia. Concurentul din echipa lui Smiley care s-a aflat în topul preferinţelor telespectatorilor a fost Ştefan Stan, îndelung aplaudat pentru originalitatea şi forţa lui de a capta publicul. Loredana l-a lăudat pentru faptul că reuşeşte să transmită emoţie prin orice fibră, că a reuşit să respecte partitura originală, oferindu-i în acelaşi timp originalitate şi prospeţime. Felul său "schizo" de interpretare (cum îl numeşte Marius Moga), modul unic şi inconfundabil în care reuseşte să îmbrace fiecare piesă l-au făcut foarte mândru pe antrenorul său Smiley.

La rândul său, Horia Brenciu s-a mândrit cu Iulia Puschilă, copilul său de suflet, căreia i-a spus hotărât: "Viitorul tău e asigurat!". Irina Tănase a făcut furori pe scena de la "Vocea României" când a cucerit prin sensibilitate şi forţă. Horia Brenciu s-a bucurat că Aura Urziceanu are o urmaşă demnă de urmat în eleva sa.

Concurentul salvat de Horia Brenciu de la "cântecul decisiv" a fost Daniel Max Dragomir, cel care l-a ridicat pe antrenorul său în picioare. "Max, ai fost maxim!", i-a spus Loredana celui pe care îl consideră un artist complet şi care, în opinia lui Marius Moga, ştie să facă spectacol, să cânte la un instrument şi să facă, în acelaşi timp, coregrafii.

Pe de altă parte, marţi seara, Roxana Ionescu a debutat în calitate de coprezentator al emisiunii "Vocea României". Aceasta a făcut un tandem foarte reuşit cu carismaticul Pavel Bartoş, care a fost un adevărat deliciu pentru cei prezenţi, atât în timpul emisiunii, cât şi în pauzele publicitare.

Antrenorii au dat şi ei dovada talentului lor chiar în deschiderea emisiunii "Vocea României", când au interpretat împreună celebra piesă a formatiei ABBA "Mama mia", iar solistul Rea Garvey de la Reamonn a ridicat sala în picioare în timpul celor două piese interpretate. Cu mare respect pentru muzică, dar şi pentru publicul căruia i-a spus "mulţumesc" şi "vă iubesc" într-o română impecabilă, Rea Garvey a cântat două piese în aplauzele celor prezenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici