Volume de Andreea Esca şi Mihaela Rădulescu, printre cele mai vândute în luna iulie pe elefant.ro

Volume scrise de Andreea Esca, Mihaela Rădulescu şi Chris Simion se situează pe primele trei locuri în topul celor mai vândute cărţi, în luna iulie, pe site-ul elefant.ro, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

284 afișări
Imaginea articolului Volume de Andreea Esca şi Mihaela Rădulescu, printre cele mai vândute în luna iulie pe elefant.ro

Andreea Esca (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Volumul "Ce-am făcut când am tăcut", scris de Andreea Esca, este cea mai citită carte în luna iulie, conform topului realizat de elefant.ro. Cartea vedetei TV a atras cititorii încă de la începutul verii, atunci când a fost lansată pe piaţă.

Tot în luna iulie, topul cărţilor scrise de autori români este completat de Mihaela Rădulescu, cu volumul "Cum iubesc bărbaţii", şi de cartea "Ce ne spunem când nu ne vorbim", scrisă de Chris Simon.

Topul este completat, în ordine, de autorii Irina Binder, cu "Fluturi", Simona Tache şi Mihai Radu, cu volumul "Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut", Adrian Teleşpan, cu volumul "Cimitirul", Lucian Boia, cu volumul " Balcic. Micul paradis al României Mari", Dan Lungu, cu volumul "Sînt o babă comunistă", Neagu Djuvara, cu volumul "O scurtă istorie ilustrată a românilor", şi Antoaneta Ralian, cu volumul "Amintirile unei nonagenare. Călătoriile mele, scriitorii mei".

"În perioada vacanţei se observă, într-adevăr, înclinaţia românilor către lecturile inspirate din vieţile vedetelor, care sunt printre cele mai căutate cărţi şi pe elefant.ro", a declarat Dan Vidraşcu, director general al elefant.ro.

În ceea ce priveşte topul e-books, în luna iulie acesta este format din cartea "Cimitirul", a lui Adrian Teleşpan, urmată de "Cincizeci de umbre descătuşate", volumul al III-lea din trilogia "Fifty Shades", scrisă de britanica E.L. James, şi de "O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri", a lui Neagu Djuvara.

Tot în iulie, conform statisticilor elefant.ro, atunci când vine vorba despre autori străini, locul întâi este în continuare ocupat de Markus Zusak, cu volumul "Hoţul de cărţi", fiind şi una dintre cele mai cumpărate cărţi ale acestui an. Poziţia a doua este ocupată de cartea "Prea multă fericire", scrisă de Alice Munro, iar pe locul al treilea se află Eric-Emmanuel Schmitt, cu povestirea "Oscar şi Tanti Roz".

În prezent, elefant.ro comercializează peste 100.000 de titluri de carte tipărită şi eBooks.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici