Volume de Gunter Grass, Charles Bukowski sau Kiran Desai, la Polirom

Peste 20 de titluri noi vor apărea, în această vară, în cele trei colecţii de traduceri din literatura universală de la Polirom, unele fiind semnate de autori consacraţi precum Gunter Grass şi Charles Bukowski, altele de scriitori în vogă precum Kiran Desai.

1 afișare

În cadrul Colecţiei "Biblioteca Polirom", în luna august va apărea controversata autobiografie a lui Gunter Grass, "Decojind ceapa" (traducere de Victor Scoradeţ), potrivit editurii.

Totodată, se va lansa seria dedicată scriitorului de origine sârbă Danilo Kis, supranumit „Borges din Balcani”. Volumul cu care debutează noua serie este "Enciclopedia morţilor" (traducere de Mariana Ştefănescu), o carte la limita dintre ficţiune şi document.

În premieră pe piaţa românească va fi lansat volumul "Dragostea e un câine venit din iad", o antologie ce reuneşte 61 de poeme erotice semnate de Charles Bukowski, în traducerea poetului român, Dan Sociu, şi cu desene de Dumitru Gorzo.

Scriitoarea Kiran Desai va intra şi ea în oferta Polirom începând din această vară cu "Moştenitoarea tărâmului pierdut" (traducere de Vali Florescu), romanul cu care, anul trecut, a câştigat Booker Prize.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici