Voyo.ro se vede direct pe televizor

Voyo.ro trece la un alt nivel şi, începând cu această lună, abonaţii Voyo.ro vor putea urmări produsele preferate direct pe televizor, prin intermediul aplicaţiei dedicate pentru Samsung Smart TV.

18995 afișări
Imaginea articolului Voyo.ro se vede direct pe televizor

Voyo.ro se vede direct pe televizor

Prin aplicaţia dedicată pentru Samsung Smart TV, utilizatorii au acces la filmele, serialele şi emisiunile disponibile în abonamentul Voyo.ro.

Voyo.ro devine aşadar un serviciu premium, care depăşeşte prin această facilitate sfera internetului clasic şi anticipează viitorul consumului media.

Aplicaţia Voyo.ro pentru Samsung se autoinstalează printr-un update al interfeţei Smart Hub, ce se iniţializează automat când televizorul este conectat la internet şi se accesează interfaţa Smart Hub. Pentru a accesa Voyo.ro, televizorul trebuie să fie conectat la internet, prin wireless sau prin cablu. Odată descărcată aplicaţia, produsele Voyo.ro se vor vedea oricând doreşte abonatul, la un simplu "play".

Samsung este astfel primul producător care aduce aplicaţii locale pentru servicii video-on-demand direct pe ecranul mare al televizorului. Utilizatorii vor putea alege dintre sute de titluri, printre care blockbustere şi seriale cunoscute, vor urmări în sistem simulcast şi catch-up productiile locale Pro TV, sau episoade ale celor mai tari seriale româneşti de după revoluţie, difuzate în avans faţă de TV.

Abonamentul Voyo.ro include o ofertă de nerefuzat de peste 500 de filme, seriale, emisiuni, sport sau concerte. Oferta se îmbunătăţeşte săptămânal, iar până la sfârşitul anului numărul de filme disponibile va creşte la peste 1.000 de titluri.

"Parte a grupului Pro TV, Voyo Gândeşte liber! şi lansează acest parteneriat cu liderul pieţei connected TV din România, Samsung. Suntem bucuroşi să le spunem clienţilor noştri Let's Voyo! din Samsung Smart Hub", a declarat Costi Mocanu, Senior Vice-President Head of Voyo.

"Lansarea aplicaţiei Voyo.ro reprezintă un pas foarte important pentru noi, în angajamentul nostru de a aduce din ce în ce mai mult conţinut localizat relevant pentru utilizatorii din România pe platforma Smart TV", a declarat Ana Maria Păsculescu, Product Manager AV în cadrul Samsung Electronics România. "Televizorul este, în primul rând, principala unealtă de divertisment din căminele noastre, iar tehnologia Smart TV revoluţionează modul în care accesăm şi interacţionăm cu acest conţinut. Voyo.ro oferă utilizatorilor de Smart TV o modalitate mult mai comodă de a viziona oricând un conţinut extrem de divers, de înaltă calitate, direct pe ecranul televizorului, doar cu ajutorul unei conexiuni la internet", mai spune Ana Maria Păsculescu.

Voyo.ro este o platformă online de entertainment cu conţtinut premium, diversificat, exclusiv şi legal. Conţinutul Voyo.ro este oferit în sistem de abonament şi Pay Per View. Avantajul acestui serviciu este faptul că utilizatorii beneficiază, în condiţii perfect legale, de sute de titluri de filme, emisiuni informative şi de divertisment, seriale, show-uri şi evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare live. De asemenea, Voyo.ro oferă nenumărate seriale internaţionale, seriale româneşti, disponibile chiar în avans faţă de difuzarea la TV.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în telecomunicaţii, media digitală şi tehnologie media cu vânzări în 2011 de 143,1 miliarde de dolari americani. Cu un număr de aproximativ 222.000 de angajaţi, în 205 birouri din 71 de ţări, compania operează două organizaţii distincte care coordonează cele nouă business-uri independente: Digital Media & Communications, care include Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions si Digital Imaging; şi Device Solutions, din care fac parte Memory, System LSI and LCD. Recunoscută pentru performanţele de top din domeniu, atât la nivel economic, cât şi de mediu şi social, Samsung Electronics a fost numită cea mai profitabilă companie tehnologică în 2011 conform Indicelui Dow Jones Sustainability.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici