Warner Bros. va publica o parte dintre filmele din arhiva sa pe Facebook

Warner Bros. va publica o parte dintre filmele din arhiva sa pe Facebook, oferind o nouă sursă de venit pentru cea mai populară reţea de socializare din lume.

48 afișări
Imaginea articolului Warner Bros. va publica o parte dintre filmele din arhiva sa pe Facebook

Warner Bros. va publica o parte dintre filmele din arhiva sa pe Facebook

Consumatorii pot plăti pentru vizionarea acestor filme folosind Facebook Credits, o monedă virtuală utilizată în jocurile de pe reţeaua de socializare, potrivit Warner Bros.

Facebook, care generează venituri mai ales din publicitatea de pe site, păstrează 30% din valoarea vânzărilor făcute folosindu-se de serviciul Credits.

Serviciul va fi iniţial disponibil doar în Statele Unite ale Americii, au mai spus reprezentanţi ai companiei.

Filmele vor fi publicate pe Facebook în variantă integrală şi oferă reţelei de socializare o nouă sursă importantă de venituri.

Primul film al studiourilor Warner Bros. care va fi disponibil pe Facebook este "Cavalerul negru", de Christopher Nolan. Alte titluri vor fi disponibile în lunile următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici