www.profm.ro, cel mai vizualizat site radio din România, se relansează cu un nou conţinut

Ascultătorii ProFM au ocazia, începând de miercuri, să acceseze noul site ProFM, unde vor găsi toate informaţiile care îi interesează, pe o platformă nouă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

342 afișări
Imaginea articolului www.profm.ro, cel mai vizualizat site radio din România, se relansează cu un nou conţinut

www.profm.ro, cel mai vizualizat site radio din România, se relansează cu un nou conţinut

www.profm.ro, care ocupă în prezent primul loc în topul celor mai vizualizate site-uri ale radiourilor din România, potrivit SATI.ro, cu o medie de 50.000 de oameni pe zi, vine cu un look nou, o abordare diferită a ştirilor despre muzică şi cu un plus de diversitate în materie de divertisment.

Pe www.profm.ro ascultătorii pot găsi cele mai multe stream-uri online de muzică din România - 28 de radiouri online care acoperă majoritatea stilurilor muzicale. În plus, ProFM, Music FM şi Dance FM pot fi ascultate online.

Mai mult, prima pagină a noului portal aduce cele mai importante ştiri din muzică şi showbiz, alături de informaţii despre campaniile şi DJ-ii ProFM şi un meniu "Legalize Joy" dedicat exclusiv ştirilor, fotografiilor şi videoclipurilor nostime.

Tot aici, internauţii pot găsi o colecţie impresionantă de informaţii despre artişti, dar şi piese care înglobează pe pagina proprie versuri, videoclipuri, mostre audio şi galerii foto, pentru cei care savurează în detaliu fiecare apariţie muzicală. Homepage-ul oferă şi o legătură directă cu pagina de Facebook ProFM, pentru ca cei interesaţi să poată vedea care este subiectul celui mai recent subiect postat acolo.

Ce alte surprize oferă noul site ProFM, utilizatorii pot descoperi accesând, începând de miercuri, noua pagină www.profm.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici