www.sport.ro, cel mai citit site de conţinut sportiv din .ro în martie

www.sport.ro a fost cel mai citit site cu conţinut sportiv din .ro în martie, stabilind recorduri absolute la număr de vizite, de afişări şi la vizite pe mobil şi fiind primul la capitolul vizitatori unici pe domeniu - 1.499.127 de cititori, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

156 afișări
Imaginea articolului www.sport.ro, cel mai citit site de conţinut sportiv din .ro în martie

www.sport.ro, cel mai citit site de conţinut sportiv din .ro în martie

În luna martie, www.sport.ro a realizat un record absolut la vizite dintre toate site-urile de sport din România - 14.456.167. Şi la capitolul afişări, www.sport.ro a înregistrat cel mai mare trafic din toate timpurile pentru un site de conţinut, 57.495.129, depăşind vechiul record care-i aparţinea, din februarie - 54.073.415 de afişări.

Piaţa de site-uri de mobil este dominată de m.sport.ro, care a realizat un nou record absolut la vizite, 879.651, depăşindu-şi propriul record din februarie - 615.995.

În plus, www.sport.ro a fost primul şi la capitolul vizitatori unici din .ro între site-urile cu conţinut sportiv, cu 1.499.127 de clienţi din România. Gsp.ro, clasat pe locul al doilea, a reuşit să strângă 1.451.073 de unici din România, o mare parte venind din Columbia, Mexic, Venezuela, Ecuador, Pakistan, Republica Dominicană şi Guatemala. În tot acest timp, www.sport.ro a reuşit să adune aproape 1.500.000 de unici doar de pe teritoriul României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici