Ziarul Ring lansează săptămânalul Ring în Centrul Vechi

Ziarul Ring va lansa, vineri, un nou produs editorial - săptămânalul Ring în Centrul Vechi -, care va fi distribuit gratuit în fiecare vineri, în Centrul Istoric al Bucureştiului.

343 afișări
Imaginea articolului Ziarul Ring lansează săptămânalul Ring în Centrul Vechi

Ziarul Ring lansează săptămânalul Ring în Centrul Vechi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ring în Centrul Vechi va apărea în fiecare vineri, într-un tiraj de 50.000 de exemplare şi, pe lângă cutiile special amenajate pe fiecare stradă, va putea fi găsit şi în majoritatea cafenelelor şi barurilor din zonă.

Cele 16 pagini ale Ring în Centrul Vechi vor cuprinde informaţii despre evenimentele care se desfăşoară în Centrul Vechi din Capitală. Publicaţia va cuprinde şi sfaturi de lifestyle, recenzii de film şi poveştile inedite ale locurilor din această zonă.

Primul număr al publicaţiei va cuprinde şi un reportaj referitor la povestea ultimilor trei sticlari din Centrul Vechi.

Informaţii despre ce filme se lansează, ce spectacole de teatru se joacă, ce petreceri se pregătesc şi ce concerte au loc în weekend vor fi disponibile în rubrica denumită "Capitala verde", care, în primul număr, va fi dedicată adăpostului pentru cai Toboc, creat de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, un loc unde orice bucureştean poate învăţa, gratuit, să călărească.

Pe de altă parte, rubrica "Istoric" din primul număr al Ring în Centrul Vechi va cuprinde informaţii despre istoria străzii Covaci.

Tabloidul gratuit Ring, editat de Ring Media Group, controlat de oamenii de afaceri Ionuţ şi Robert Negoiţă, s-a lansat pe piaţa bucureşteană la sfârşitul lunii aprilie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici