4 oferte au fost depuse pentru proiectarea lărgirii la 3 benzi a unor sectoare din A1, A2 şi A3

Patru oferte au fost depuse pentru proiectarea lărgirii la 3 benzi pe sens a unor sectoare din A1, A2 şi A3, informează CNAIR.

450 afișări
Imaginea articolului 4 oferte au fost depuse pentru proiectarea lărgirii la 3 benzi a unor sectoare din A1, A2 şi A3

4 oferte au fost depuse pentru proiectarea lărgirii la 3 benzi a unor sectoare din A1, A2 şi A3

Miercuri a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului “Elaborare Studiu de Fezabilitate Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A1, Bucureşti – Piteşti, Elaborare Studiu de Fezabilitate Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A2, Bucureşti – Fundulea, Revizuire Studiu de Fezabilitate Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A3, Moara Vlăsiei – Dumbrava”.

Patru operatori economici au depus oferte.

Contractul prevede expertiza Tehnică pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Fundulea şi respectiv A3 Moara Vlăsiei – Dumbrava, studiul de Fezabilitate (SF) pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 Bucureşti -Piteşti şi A2 Bucureşti - Fundulea şi revizuirea Studiului de Fezabilitate (SF) pentru sectorul de autostradă A3, Moara Vlăsiei – Dumbrava.

Durata contractului este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor 3 Studii de Fezabilitate.

Valoarea estimată a procedurii este de 29.778.632,99 milioane de lei (fără TVA), iar sursa de finantare este asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile.

În perioada următoare, comisia de evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici