400 de agricultori vor picheta marţi sediul Ministerului Agriculturii şi cel al Finanţelor

Un număr de 400 de agricultori, membri ai federaţiei Agrostar, vor picheta marţi, 23 martie, între orele 11:00 şi 13:30, sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi al Ministerului Finanţelor Publice.

28 afișări
Imaginea articolului 400 de agricultori vor picheta marţi sediul Ministerului Agriculturii şi cel al Finanţelor

400 de agricultori vor picheta marţi sediul Ministerului Agriculturii şi cel al Finanţelor (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Răzvan Chiriţă)

Ce vor agricultorii:

"Am stabilit calendarul protestelor şi dacă problemele noastre nu îşi vor găsi rezolvarea, la începutul lunii mai vom organiza un miting în Capitală la care vor participa circa 8.000 de membri ai Agrostar şi vom aduce şi utilaje şi animale. Până acum ministerul nu a dat nicio dovadă ca ar avea o strategie coerentă care să scoată agricultura din criză. Importurile cresc, evaziunea fiscală creşte, agricultorii români dau faliment şi nu se face nimic. Numeroasele demersuri pe care le-am făcut până acum la Ministerul Agriculturii au rămas fără răspuns", a declarat preşedintele federaţiei, Niculae Ştefan.

Federaţia Agrostar a fost înfiinţată în 1990 şi numără peste 38.000 de membri, având în componenţa sa peste 150 de sindicate din toate ramurile agriculturii (cultura câmpului, avicultură, viticultură, horticultură, sindicate ale producătorilor şi fermierilor).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici