A fost lansat primul smartphone din lume cu PATRU camere foto pe partea din spate

Samsung a lansat Galaxy A9, primul smartphone echipat cu un sistem de cameră cvadruplă pe partea din spate.

3076 afișări
Imaginea articolului A fost lansat primul smartphone din lume cu PATRU camere foto pe partea din spate

A fost lansat primul smartphone din lume cu PATRU camere foto pe partea din spate

 Acesta face parte din gama mid-range a companiei, însă vine cu o serie de tehnologii pe care le întâlnim pentru prima dată pe dispozitivele Samsung Galaxy, compania dorind să aducă funcţii de top şi la preţuri mai accesibile. Alături de noile camere foto, Galaxy A9 ascunde şi alte îmbunătăţiri faţă de dispozitivele Galaxy A din trecut.

Samsung Galaxy A9 - caracteristici tehnice:

La nivel de specificaţii hardware, Galaxy A9 nu îşi depăşeşte cu mult condiţia de terminal mid-range. Vorbim despre un procesor octa-core (4 nuclee la 2,2 GHz + 4 nuclee la 1,8 GHz), pe care Samsung nu-l numeşte direct, însă pare să fie vorba despre Snapdragon 660. Telefonul va fi livrat în configuraţie cu 6 sau 8 GB RAM şi 128 GB stocare standard, cu posibilitate de extindere cu încă 512 GB folosind un card microSD.

Avem de a face cu un modem LTE Cat. 9, cu viteze de până la 600 Mbps, un senzor de amprentă pe partea din spate, un acumulator de 3.800 mAh şi un display de 6,3” bazat pe tehnologie Super AMOLED cu rezoluţie FullHD+ (2.220 x 1.080 pixeli). Ce lipseşte este încărcarea wireless şi rezistenţa la apă şi praf, capabilităţi rezervate dispozitivelor Galaxy S şi Note.

Citeşte continuarea...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici