Acţiunile Tesla în cădere liberă, după o postare bizară a lui Elon Musk pe Twitter

  • Elon Musk a anunţat că preţul acţiunilor Tesla i se pare „prea ridicat”
  • Cotaţiile au scăzut cu peste 11 procente în doar câteva ore
3110 afișări
Imaginea articolului Acţiunile Tesla în cădere liberă, după o postare bizară a lui Elon Musk pe Twitter

Acţiunile Tesla în cădere liberă, după o postare DUBIOASĂ a lui Elon Musk pe Twitter

Acţiunile Tesla au scăzut vertiginos vineri după ce Elon Musk a postat un mesaj dubios pe Twitter. Fondatorul Tesla a anunţat că preţul acţiunilor i se pare „prea ridicat”, iar ulterior a dezvăluit că vrea să vândă câteva dintre proprietăţi.
 

Mesajul a fost postat la ora 11 dimineaţa. Imediat după aceea, cotaţiile au început să scadă vertiginos şi s-au depreciat cu peste 11 procente, ajungând la un nivel de 693 de dolari în cursul după-amiezii.

Nu este prima când postările lui Elon Musk dau bătăi de cap investitorilor. Miliardarul a primit anul trecut o amendă de 40 de milioane de dolari după ce a anunţat că are fonduri suficiente pentru a delista compania.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici