Află de ce Mugur Isărescu nu pronunţă cuvântul "criză"

Experienţa anilor `70 l-a lecuit Mugur Isărescu de graba de a vorbi despre criză. "Toată lumea vorbea, în 1971, de criza dolarului. Peste zece ani, după atâta criză a dolarului, am constatat că dolarul devenise rege. Au trecut 40 de ani şi toată lumea vorbeşte despre criză în continuare. Eu, personal, mă feresc de acest cuvânt sau am o mare reţinere în a-l folosi", le-a explicat astăzi guvernatorul BNR cursanţilor Institutului Bancar Român (IBR).

620 afișări
Imaginea articolului Află de ce Mugur Isărescu nu pronunţă cuvântul "criză"

Află de ce Mugur Isărescu nu pronunţă cuvântul "criză" (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Cu toate acestea, Isărescu are şi o certitudine: "că lumea se va schimba, dar nu ştim însă cum va arăta". "Poate tinerii pot intui", a comentat guvernatorul, avertizându-i pe cursanţii IBR că valoarea este criteriul de selecţie la BNR.

Citeşte ce le-a mai povestit astăzi guvernatorul BNR cursanţilor Institutului Bancar Român pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici