Agricultorii, împrumutaţi de o bancă pentru subvenţiile APIA sau pentru a lua fonduri nerambursabile

Fermierii români sunt creditaţi de OTP Bank, în baza unei adeverinţe APIA, pentru plăţile cuvenite din Schema de Plată Unică pe Suprafaţă, plata redistributivă, plata pentru înverzire şi din măsurile compensatorii de dezvoltare rurală.

733 afișări
Imaginea articolului Agricultorii, împrumutaţi de o bancă pentru subvenţiile APIA sau pentru a lua fonduri nerambursabile

Agricultorii, împrumutaţi de o bancă pentru subvenţiile APIA sau pentru a lua fonduri nerambursabile

OTP Bank România lansează un produs de creditare destinat clienţilor persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale şi întreprinderi individuale care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol: creditul pentru dubla prefinanţare a subvenţiilor APIA - Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

Fermierii au posibilitatea de a accesa o sumă ce reprezintă până la dublul subvenţiilor de încasat, în baza adeverinţei obţinute de la APIA.

„Creditul pentru dubla prefinanţare a subvenţiilor APIA este o facilitate unică în acest moment în Romȃnia, prin caracteristicile specifice, respectiv prefinanţarea subvenţiilor pe doi ani, inclusiv contribuţia proprie în cadrul proiectelor finanţate prin fonduri europene”, declară Roxana Hidan, Director Direcţia IMM, OTP Bank România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici