Al doilea terminal pentru plecări de la Aeroportul Otopeni va fi deschis în iulie 2012

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti va deschide în iulie 2012 al doilea terminal de plecări internaţionale la aeroportul din Otopeni, cu o suprafaţă de 19.600 metri pătraţi, în urma unei investiţii de 62 milioane euro.

337 afișări
Imaginea articolului Al doilea terminal pentru plecări de la Aeroportul Otopeni va fi deschis în iulie 2012

Anca Boagiu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

"Am început construcţia unui nou terminal de plecări care, odată finalizat, va dubla capacitatea de transport a Aeroportului Otopeni", a spus ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, într-o vizită la aeroport.

Clădirea va dispune de 52 de ghişee de check in şi opt porţi pentru zboruri pentru pasageri.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care cuprinde aerogările Otopeni şi Băneasa, a transportat în primul semestru 3,44 milioane pasageri, în creştere cu 8,2% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi estimează că traficul pe tot anul 2011 va ajunge la 7,43 milioane pasageri, în urcare cu 6% faţă de 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici