Alexandra Copos de Prada, după plecarea de la Ana Hotels: A fost o decizie pur personală

Alexandra Copos de Prada spune că plecarea din funcţia de conducere de la Ana Hotels este o decizie pur personală, în timp ce reprezentanţii companiei transmit că informaţiile apărute în presă, potrivit cărora aceasta ar fi fost concediată de către tatăl ei, omul de afaceri George Copos, sunt false.

5483 afișări
Imaginea articolului Alexandra Copos de Prada, după plecarea de la Ana Hotels: A fost o decizie pur personală

Alexandra Copos de Prada, după plecarea de la Ana Hotels : A fost o decizie pur personală

“Apreciez interesul publicaţiilor pentru compania Ana Hotels şi pentru decizia mea de a urma o altă cale profesională decât aceea de Director General al companiei înfiinţate de tatăl meu acum 20 de ani. Doresc să fac clar că această decizie este una pur personală ce ţine de dorinţa mea de a mă orienta exclusiv pe dezvoltarea strategică Ana Hotels şi de a mă concentra mai mult pe dezvoltarea în continuare a companiei Ana Pan, unde sunt acţionar cu 50% şi cu care am reuşit o creştere spectaculoasă în ultimii doi ani” transmite Alexandra Copos de Prada, care a mai precizat că "numirea lui Christine Schillings, o expertă în industria ospitalităţii ce a petrecut 31 de ani alături de Hilton International, este una de care sunt mândră şi care va aduce un aport semnificativ nu numai în cadrul companiei noastre Ana Hotels ci şi în intreaga industrie a ospitalităţii în România".

Reacţia vine ca urmare a articolelor apărute în presă potrivit cărora Alexandra Copos de Prada ar fi fost concediată de tatăl ei din cauza investiţiilor făcute în cadrul companiei.

“Investiţiile în industria hotelieră sunt absolut necesare la o anumită perioadă de timp pentru a menţine şi chiar ridica standardul de calitate cu care ne-am obisnuit oaspeţii până acum. Ana Hotels înţelege să-şi menţină poziţia de lider pe piaţă atât prin calitatea produselor sale hoteliere cât şi prin calitatea serviciilor pe care le oferă. Deciziile referitoare la investiţii se iau în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor. Hotelul Crowne Plaza a beneficiat, într-adevăr, anul trecut, de o renovare completă a camerelor, un proiect în valoare de 3 milioane de Euro, o investiţie menită să ridice gradul de competitivitate al acestei proprietăţi unice în nordul Bucureştiului. Rezultatele nu au întârziat să apară, hotelul inregistrând o creştere de 10 procente a veniturilor anul trecut” a mai declarat Alexandra Copos de Prada.

Cât priveşte sumele la care a fost obligat George Copos prin hotărârile instanţelor de judecată, acestea au fost achitate integral, mai transmit reprezentanţii companiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici