AMD anunţă o nouă placă video inovatoare pentru gaming

1317 afișări
Imaginea articolului AMD anunţă o nouă placă video inovatoare pentru gaming

AMD a anunţat astăzi placa grafică AMD Radeon™ RX 7600, optimizată pentru a oferi o nouă generaţie de gaming de înaltă performanţă la 1080p, streaming şi creare de conţinut cu o fidelitate grafică uimitoare. 

Placa grafică AMD Radeon RX 7600 este construită pe arhitectura revoluţionară AMD RDNA™ 3, care include unităţi de calcul reproiectate cu acceleratoare unificate de raytracing şi AI şi tehnologia AMD Infinity Cache™ din a doua generaţie. Realizată pentru a oferi experienţe de gamig FullHD, placa video Radeon RX 7600 oferă un upgrade ideal pentru pasionaţii de gaming. 

Permiţând pasionaţilor de gaming să se bucure de cele mai recente titluri la 60+ FPS la 1080p şi să facă streaming de înaltă fidelitate cu tehnologia AV1, noua placă grafică oferă o performanţă medie de gaming la 1080p cu 29% mai mare decât placa video AMD Radeon RX 6600 şi cu 34% mai mare în medie decât NVIDIA GeForce RTX 3060 8GB la setări maxime. De asemenea, permite obţinerea a peste 100+ FPS în medie în cele mai importante 10 titluri eSports, oferind în acelaşi timp o performanţă AI mai rapidă decât generaţia anterioară şi o performanţă medie mai mare în anumite aplicaţii de creare de conţinut. Oferind cele mai recente caracteristici şi capabilităţi, inclusiv AMD Radiance Display™ Engine, codare AV1, suport DisplayPort 2.1 pe anumite modele şi multe altele, placa grafică Radeon RX 7600 este ideală pentru gaming  la 1080p, streaming şi aplicaţii populare de creare de conţinut.


Principalele caracteristici: 

  • Arhitectura AMD RDNA 3 - Dispunând de unităţi de calcul reproiectate cu acceleratoare unificate de raytracing şi AI şi tehnologia AMD Infinity Cache din a doua generaţie, arhitectura AMD RDNA 3 oferă performanţe, efecte vizuale şi eficienţă energetică excepţionale. 
  • Calitate şi performanţă îmbunătăţite pentru streaming – Standardele de codare video AMD oferă o calitate vizuală îmbunătăţită la streaming şi înregistrare. Tehnologia AMD AI şi de învăţare automată adaptivă a conţinutului a fost integrată în AMD Media Framework pentru a oferi şi mai multă productivitate. 
  • Ultra-High Definition Encoding - Un motor media de codificare/decodificare oferă cea mai bună performanţă, deblocând noi experienţe multimedia cu suport complet pentru codificare/decodificare AV1, gamă largă de culori şi îmbunătăţiri ale gamei dinamice înalte. 
  • Performanţă crescută în crearea de conţinut şi AI - Noua placă grafică oferă un scor general standard cu 27% mai mare în medie în PugetBench pentru DaVinci Resolve, un scor mediu GPU cu 19% mai mare în PugetBench pentru Adobe After Effects şi un scor mediu GPU cu 16% mai mare în PugetBench pentru Adobe Premiere Pro faţă de generaţia anterioară, precum şi o îmbunătăţire cu 36% în medie în Nod.AI Stable Diffusion, comparativ cu generaţia anterioară. În plus, utilizatorii pot experimenta o codificare cu până la 32% mai rapidă în versiunea beta 18.5 a DaVinci Resolve Studio, odată cu adăugarea suportului pentru tehnologia AMD Smart Access Video. 
  • AMD Radiance Display™ Engine - Oferă suport pentru DisplayPort 2.1 pe anumite modele şi pentru display-uri bazate pe HDMI® 2.1a pentru rezoluţii foarte mari şi rate de reîmprospătare ridicate pentru gaming şi sarcini de lucru de creare de conţinut. De asemenea, dispune de HDR pe 12 biţi şi de spaţiul de culoare REC2020 complet pentru o acurateţe incredibilă a culorilor la redarea video de până la 8K. 
  • AMD FidelityFX™ Super Resolution - Disponibil acum în peste 260 de titluri actuale şi viitoare, tehnologiile de upscaling AMD oferă grafică îmbunătăţită şi framerate îmbunătăţit. 

Se aşteaptă ca plăcile grafice AMD Radeon RX 7600 să fie disponibile pe AMD.com şi la cei mai importanţi parteneri de plăci AMD, inclusiv ASRock, ASUS, Biostar, Gigabyte, MSI, Sapphire, PowerColor, Vastarmor, XFX şi Yeston începând cu 25 mai, la un preţ SEP de 1599 RON. 

Mai multe informaţii despre noua placa video şi tehnologiile „on board", vă rugăm să accesaţi site-ul oficial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici