ANAF a creat un portal special pentru depunerea online a Declaraţiei Unice

Declaraţia Unică se depune online prin accesarea https://declunica.anaf.ro/ - anunţă, într-un comunicat transmis vineri, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

2835 afișări
Imaginea articolului ANAF a creat un portal special pentru depunerea online a Declaraţiei Unice

ANAF a creat un portal special pentru depunerea online a Declaraţiei Unice

„Pentru a simplifica completarea şi depunerea online a Declaraţiei Unice, Ministerul Finanţelor Publice - ANAF pune la dispoziţia contribuabililor o aplicaţie informatică dedicată, care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/”, arată comunicatul.

Declaraţia Unică se poate completa şi depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ „dacă se utilizează numele de utilizator şi parola contului personal din Spaţiul Privat Virtual”, menţionează ANAF.

Instituţia recomandă utilizarea din timp a aplicaţiei dedicate completării şi depunerii online a Declaraţiei Unice, pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de către un număr mare de utilizatori înregistraţi simultan în sistem.

„Contribuabilii care depun electronic Declaraţia Unică beneficiază de bonificaţia de 5% din impozitul pe venit plãtit integral pânã la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligaţiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaţie de 5% se acordă, de asemenea, şi pentru contribuţiile sociale datorate potrivit legii”, precizează ANAF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici