Analiştii anticipează că acţiunile Tesla vor creşte de zece ori până în 2024

Acţiunile Tesla au crescut cu 20%, cea mai mare într-o zi din 2013, alimentate de rezultatul producătorului de baterii Panasonic, în care compania a investit, precum şi de un raport care anticipa că acţiunile vor creşte de zece ori până în 2024, anunţă Reuters.

804 afișări
Imaginea articolului Analiştii anticipează că acţiunile Tesla vor creşte de zece ori până în 2024

Analiştii anticipează o crestere a acţiunilor Tesla de zece ori până în 2024

Acţiunile companiei s-au majorat cu peste 30% de când producătorul auto condus de Elon Musk a înregistrat cel de-al doilea profit trimestrial consecutiv, săptămâna trecută, ceea ce a fost considerat un reper pentru evoluţia sa.

Valoarea acţiunilor a crescut cu peste 300% de la începutul lunii iunie, ajutată de rezultatele financiare mai bune decât estimările şi de începerea producţiei la noua fabrică din Shanghai.

Creştereaa avut loc după ce Panasonic Corp a raportat primul profit trimestrial în activitatea de producere a bateriilor, împreună cu Tesla, după ani de zile de probleme de producţie şi întârzieri.

În plus, o notă a companiei de administrare a investiţiilor Ark Invest, anticipează că acţiunile companiei vor ajunge la 7.000 de dolari până în 2024, comparativ cu valoarea maximă record de luni de 780 de dolari. În aceste condiţii capitalizarea de piaţă a companiei va ajunge la 1.300 de miliarde de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici