ANRE va decide în câteva zile dacă preţul gazelor naturale va creşte

Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energie (ANRE) va decide în câteva zile dacă preţul gazelor naturale livrate populaţiei va creşte, după ce a primit solicitări de majorare de la cei doi distribuitori, a declarat, joi, preşedintele instituţiei, Olosz Gergely.

21 afișări
Imaginea articolului ANRE va decide în câteva zile dacă preţul gazelor naturale va creşte

ANRE va decide în câteva zile dacă preţul gazelor naturale va creşte

"Ieri (miercuri - n.r) am primit şi solicitarea Distrigaz Sud (companie controlată de Gaz de France - n.r.), pentru creşterea preţului cu 8%-10%.Vom decide în câteva zile", a arătat şeful ANRE.

În urmă cu două săptămâni, E.ON Gaz România, subsidiara grupului german E.ON, a transmis un comunicat în care se arăta că preţul gazelor livrate populaţiei ar trebuie să crească cu 12% de la 1 aprilie, ca o primă etapă dintr-un proces de majorarea care ar presupune un avans de până la 20% pentru întregul an.

Ultima majorarea a preţului gazelor a avut loc la 1 februarie, când au fost majorate cu 8,5%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici