Antonescu, despre privatizarea CFR Marfă: E un joc de-a şoarecele şi pisica, Băsescu speră să eşueze

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat că i se pare "trist" şi "inestetic" ca o temă de importanţă majoră precum privatizarea unei mari companii să prilejuiască "un fel de joc de-a şoarecele şi pisica" şi a opinat că şeful statului ar spera într-un eşec pentru a "câştiga în felul acesta nişte puncte"

839 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre privatizarea CFR Marfă: E un joc de-a şoarecele şi pisica, Băsescu speră să eşueze

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, cum vede "războiul declaraţiilor" dintre şeful statului şi premier din ultimele săptămâni.

"E o suită de declaraţii nefaste şi inestetice. Eu punctul de vedere mi l-am spus. Cred că preşedintele ar fi trebuit, odată ce i s-a făcut o propunere pentru desemnarea unui ministru la Transporturi, să se pronunţe. (...) Victor Ponta nu avea ce face altceva decât ceea ce a făcut. Câmpul în care declaraţiile domnului Băsescu au dus discuţia a generat această polemică. Mi se pare în continuare trist şi de-a dreptul inestetic ca o temă de importanţă majoră, ca privatizarea unei mari companii, să prilejuiască un fel de joc de-a şoarecele şi pisica în care, până la urmă, cine câştigă?

Domnul Băsescu speră ca această privatizare să eşueze şi să mai câştige în felul acesta nişte puncte într-un joc destul de meschin şi fără orizont şi nu văd ce ne foloseşte din toată această poveste. Se pierde timpul, se stă la pândă pentru câteva nenorocite de puncte electorale care, repet, nu ştiu când şi cui vor putea folosi şi cred că România pierde faţă de a câştiga până la urmă în mod pervers tocmai din contorsiunile coabitării", a susţinut preşedintele PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici