Apartamentele noi au ajuns la aproape aceleasi preturi cu cele vechi! - VIDEO

Criza din imobiliare apropie ofertele şi astfel, găseşti în aceeaşi zonă locuinţe noi la preţul cerut şi de proprietarii din blocurile vechi. În ţară, investitorii sunt presaţi să coboare cifrele. În schimb, în Capitală, fenomenul este dictat de fondurile de investiţii străine, care au cumpărat masiv în faza de proiect, iar acum vând mai ieftin decât dezvoltatorii, informează Incont.ro

97 afișări
Imaginea articolului Apartamentele noi au ajuns la aproape aceleasi preturi cu cele vechi! - VIDEO

Apartamentele noi au ajuns la aproape aceleasi preturi cu cele vechi! (Imagine: Andrei Spirache/Arhiva Mediafax Foto)

Într-un cartier din Cluj, în două blocuri, pe care le desparte jumătate de deceniu, proprietarii vor acelaşi preţ pe metrul pătrat. Spre exemplu, un apartament de 46 metri pătraţi cu două camere într-un bloc vechi costă 55.000 de euro, iar unul de 50 de metri pătraţi cu două camere şi situat într-un bloc nou are un preţ de 60.000 de euro.
În Bucureşti, în zona primăriei Sectorului 2, un apartament cu două camere într-un bloc nou costă cam cât unul dintr-un imobil vechi. Aproximativ 80.000 de euro.
Citeşte mai multe despre preţurile de pe piaţa imobiliară pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici