Apel către hotelieri să reducă tarifele la jumătate pentru turiştii blocaţi din cauza vremii

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a cerut joi hotelierilor, iar o parte dintre ei au acceptat deja, să reducă tarifele la jumătate şi să acorde masă gratuită turiştilor blocaţi în hoteluri din cauza vremii nefavorabile, a declarat agenţiei MEDIAFAX Mohammad Murad, preşedintele federaţiei.

646 afișări
Imaginea articolului Apel către hotelieri să reducă tarifele la jumătate pentru turiştii blocaţi din cauza vremii

Apel către hotelieri să reducă tarifele la jumătate pentru turiştii blocaţi din cauza vremii (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a făcut apel către toţi hotelierii din România să reducă tarifele cu 50% pentru turiştii blocaţi în diverse oraşe sau staţiuni din cauza vremii nefavorabile şi să le acorde acestora masă şi ceai gratuite", a spus Murad.

El a adăugat că o parte dintre hotelieri, din oraşe precum Bucureşti, Timişoara sau Cluj, au acceptat deja solicitarea federaţiei.

Potrivit lui Murad, peste 10.000 de turişti sunt blocaţi în diverse oraşe şi staţiuni din întreaga ţară din cauza vremii.

"Sunt turişti rămaşi în hotelurile din Bucureşti, de exemplu, şi ale căror zboruri spre diverse destinaţii s-au anulat, sunt unii care s-au cazat în Capitală şi veneau dinspre Cluj, în drum spre Constanţa, sau sunt oameni care au rămas în staţiuni şi n-au mai putut pleca, pentru că o parte din drumuri au fost închise Din acest motiv, acum gradul de ocupare al hotelurilor este mult mai mare ca de obicei, dar nu vrem să profităm de acest lucru", a mai spus preşedintele FPTR.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici