AppGallery oferă gamerilor reduceri considerabile la jocul Summoners War: Chronicles care s-a lansat în magazinul de aplicaţii deţinut de Huawei

Jucătorii pot obţine reduceri de până la 40% pentru achiziţiile pe care le fac în joc ca să-şi îmbunătăţească experienţa de gaming

88 afișări
Imaginea articolului AppGallery oferă gamerilor reduceri considerabile la jocul Summoners War: Chronicles care s-a lansat în magazinul de aplicaţii deţinut de Huawei

Bucureşti, România, 29.05.2023 – Jocul Summoners War: Chronicles s-a lansat oficial în magazinul de aplicaţii AppGallery în această săptămână. Acest joc captivant îi cufundă pe pasionaţii de MMORPG-uri într-o lume vibrantă a monştrilor unde îi aşteaptă bătălii legendare. Jucătorii îşi pot demonstra priceperea strategică folosindu-se de abilităţile unice ale creaturilor invocate astfel încât să obţină un triumf glorios.

Pentru a sărbători această lansare, AppGallery a lansat un pachet exclusiv de bun venit pentru jucători, care oferă o reducere de până la 40% pentru achiziţiile din joc (până pe 30 iunie). Acest bonus este extins suplimentar pentru utilizatorii care nu folosesc gadget-uri Huawei, însă care pot revendica oferta printr-un simplu click pe opţiunea „pentru alţi utilizatori Android” aflată în pagina de campanie şi unde pot urmări câţiva paşi simpli.

„Luna trecută AppGallery a fost votat cel mai bun magazin alternativ de aplicaţii al anului, aşa că noi continuăm să fim la înălţimea acestei recunoaşteri din industria în care activăm. Nu doar că le oferim gamerilor jocuri pe care doresc să le joace, ci le şi îmbunătăţim experienţa cu oferte excelente pentru cele mai căutate titluri precum Summoners War: Chronicles”, a declarat Jaime Gonzalo, VP Consumer Mobile Services Europe.

Noi funcţii de joc şi recompense pentru experienţe formidabile alături de AppGallery

Summoners War: Chronicles prezintă o gamă impresionantă de 400 de monştri diferiţi, fiecare având abilităţi unice. Jucătorii pot să formeze alianţe strategice cu aceste creaturi şi să se îmbarce în misiuni, să pătrundă în mai multe temniţe pentru a revendica recompense valoroase sau să participe la raiduri nemaiîntâlnite. După ce se angajează într-un mecanism de cooperare, prietenii îşi pot uni forţele şi pot experimenta aventura împreună. În plus, jucătorii îşi pot testa curajul în bătălii PvP palpitante, concurând împotriva altor participanţi pentru a obţine premii colosale.

Această a treia iteraţie a francizei populare introduce noi funcţii şi actualizări interesante, cum ar fi tărâmul neexplorat denumit Kontana, o pădure enigmatică şi bogată în activităţi variate, dar şi creaturi precum Tyra, un şef al plantelor. Pe măsură ce jocul înaintează, participanţii se pot angaja în misiuni noi, se pot lupta cu şefi de temniţe şi pot căuta şi descoperi resurse noi. Mai mult, actualizarea dezvăluie o colecţie de artefacte noi care sunt captivante, aventuri cu un grad de dificultate mai ridicat şi oportunităţi de a schimba înfăţişarea avatarului cu ajutorul unor ţinute noi şi elegante.

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Huawei şi să aduce Summoners War: Chronicles în AppGallery” a declarat Sun Peng, Senior Manager al Com2us Corporation. „Suportul şi expertiza oferită de Huawei pe tot parcursul procesului de dezvoltare au fost excepţionale. Suntem încrezători că utilizatorii Huawei se vor bucura din plin de Summoners War: Chronicles pe dispozitivele lor”.

AppGallery a devenit „Cel mai bun magazin alternativ de aplicaţii al anului”

Deservind peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar, AppGallery continuă să ofere o gamă largă de jocuri populare globale şi locale de pe o singură platformă. Această disponibilitate a jocurilor la cerere este susţinută de reduceri exclusive şi pachete de cadouri pentru achiziţiile din aplicaţie, care ajută la o mai bună experienţă de gamming. Cu astfel de oferte atractive, AppGallery a înregistrat un interes crescut în rândul jucătorilor de pe dispozitivele Android non-Huawei. Natura incluzivă a platformei permite acestor grupuri de jucători acces uşor la AppGallery. Prin simpla descărcare şi instalare a AppGallery, împreună cu instalarea HMS Core din platformă, utilizatorii pot obţine acces la toate aplicaţiile de jocuri populare.

AppGallery menţine, de asemenea, o conexiune continuă cu comunitatea de jocuri şi este programată să-şi facă apariţia la Gamescom 2023, alături de parteneri pentru a se întâlni şi a interacţiona cu gamerii şi restul comunităţii de jocuri. Summoners War: Chronicles este acum disponibil în întreaga lume şi poate fi descărcat prin AppGallery.

-SFÂRŞIT-

Note:

*Summoners War: Chronicles este disponibil în mai multe limbi, inclusiv în engleză, germană, franceză, spaniolă, portugheză şi italiană, printre altele.

*Utilizatorii Android non-Huawei pot obţine platforma AppGallery în trei paşi simpli:

Pasul 1: Descărcaţi şi instalaţi AppGallery de pe site-ul său web;

Pasul 2: Descărcaţi şi instalaţi HMS Core din AppGallery;

Pasul 3: Configuraţi ID-ul Huawei în fila „Eu” din colţul din dreapta jos pe pagina de pornire a AppGallery.

*Pentru detalii despre campanie şi pentru a vedea T&C, faceţi click aici.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici