Apple va lansa două telefoane în toamnă

După intenesele speculaţii privind lansarea de către Apple a iphone 5, în următoarea perioadă, un analist al Deutsche Bank plusează: în toamnă, compania va scoate la iveală nu unul, ci două telefoane. Analistul Deutsche Bank, Chris Whitmore, spune că producătorul american Apple pregăteşte două telefoane, un iphone 5 şi un smartphone accesibil care va costa doar 350 de dolari.

782 afișări
Imaginea articolului Apple va lansa două telefoane în toamnă

Apple va lansa două telefoane în toamnă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru că Nokia şi RIM (Research în Motion) sunt tot mai agresive, Apple trebuie să intre şi pe piaţa telefoanelor inteligente mai accesibile publicului larg", spune Whitmore, citat de Business Insider.

Cei de la Time fac şi un calcul. Dacă va costa 350 de dolari şi va fi vândut la liber, telefonul îi va duce un profit uriaş companiei Apple, dar şi operatorilor. Şi asta pentru că, din 1,5 miliarde de abonaţi la companiile de telefonie, două treimi au cartela.

În ceea ce priveşte planurile tarifare practicare de operatori de telecomunicaţii, lucrurile vor fi ca în cazul tabletelor iPad şi iPad 2.Dacă vorbele lui Whitmore sunt adevărate, atunci totul ar lămuri zvonurile care au circulat în jurul lansării unui nou model de iphone. Din februarie şi până acum, nenumărate rapoarte au menţionat un iphone mai ieftin şi care ar putea facă faţă competiţiei telefoanelor cu Google Android. Însă, în acelaşi timp, au existat şi opinii potrivit cărora Apple nu plănuieşte lansarea iphone 5, ci doar a unei versiune îmbunătăţite a iphone 4.

CIteşte mai multe despre lansarea a două telefoane Apple pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici