Audi, investiţie de de zeci de miliarde de euro. Ce urmăreşte în mod special producătorului auto

Audi, marca premium a producătorului auto Volkswagen a anunţat marţi că va investi 14 miliarde de euro până în 2023 în mobilitate electrică, digitalizare şi conducere autonomă, informează Reuters.

1310 afișări
Imaginea articolului Audi, investiţie de de zeci de miliarde de euro. Ce urmăreşte în mod special producătorului auto

Audi, investiţie de de zeci de miliarde de euro. Ce urmăreşte în mod special producătorului auto

Cheltuielile totale estimate ale companiei pentru următorii cinci ani se ridică la 40 de miliarde de euro, a precizat compania într-o declaraţie. De asemenea, intenţionează să ia măsuri de restructurare care vor genera câştiguri de 1 miliard de dolari.

„Această planificare are o semnificaţie clară, că avem o abordare sistematică asupra mobilităţii electrice şi vom fi mult mai concentraţi în viitor”, a declarat Bram Schot, preşedintele interimar al boardului Audi. „Ne prioritizăm resursele pentru produse şi servicii orientate spre viitor, care sunt foarte atractive şi relevante pentru piaţă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici