Aurel Gheorghe îl înlocuieşte pe Gheorghe Duţu la şefia ANRM

Aurel Gheorghe, care a ocupat postul de şef al Direcţiei Generale Gestionare, Evaluare, Concesionare Resurse din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM), a fost numit în funcţia de preşedinte în locul lui Gheorghe Duţu, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

765 afișări
Imaginea articolului Aurel Gheorghe îl înlocuieşte pe Gheorghe Duţu la şefia ANRM

Aurel Gheorghe îl înlocuieşte pe Gheorghe Duţu la şefia ANRM

Decizia a fost emisă de primul-ministru Sorin Grindeanu şi a apărut în Monitorul Oficial din 16 ianuarie.

Printre atribuţiile ANRM se numără gestionarea resurselor de hi­dro­carburi şi a resurselor minerale, negocierea clauzelor şi condiţiilor din acor­durile petroliere sau stabilirea preţului de referinţă pentru petro­lul extras din România în vederea stabilirii redevenţei cores­pun­ză­toare.

Potrivit paginii sale de LinkedIn, Aurel Gheorghe a fost director general în cadrul ANRM din 2013. Anterior, Aurel Gheorghe a lucrat ca inginer geolog la Origami Consulting (2013), Vimetco ALRO (2012) şi Porr Construct România (2008-2009). Între 2009 şi 2012, Aurel Gheorghe a deţinut societatea Dacia Trading and Consulting.

Gheorghe Duţu a fost numit în luna mai 2012 de către fostul premier Victor Ponta în funcţia de pre­şe­dinte, cu rang de secretar de stat, al ANRM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici