AutoItalia a lansat în România modelul Lancia Delta

AutoItalia, importatorul mărcii Lancia în România, a lansat pe piaţa locală modelul Lancia Delta, disponibil cu două motorizări pe benzină şi trei diesel, în trei versiuni de echipare, la preţuri cu TVA cuprinse între 18.900 de euro şi 26.700 de euro.

132 afișări
Imaginea articolului AutoItalia a lansat în România modelul Lancia Delta

AutoItalia a lansat în România modelul Lancia Delta (Imagine: AutoItalia)

Importatorul îşi propune să comercializeze 40 de unităţi din noul model.

Motorizările pe benzină disponibile sunt de 1,4 litri cu 120 de Cai Putere (CP) şi de 1,4 litri cu 150 CP.

Motorul diesel de bază dezvoltă 120 CP dintr-un propulsor de 1,6 litri.

Motorul diesel de 1,9 litri cu 190 CP şi cel 2 litri cu 165 CP reprezintă noutăţi în gama de motoare a grupului Fiat, din care face parte şi marca Lancia.

Aceste două propulsoare corespund standardelor de emisii Euro 5.

Anul viitor va fi introdusă o nouă motorizare, de 1,8 litri, care va dezvolta 200 CP.

Lancia Delta a obţinut cinci stele la testele de siguranţă EuroNCAP. În dotarea standard a maşinii sunt incluse elemente de siguranţă precum şase airbag-uri, ESP (sistem care permite menţinerea traiectoriei iniţiale a maşinii în caz de derapaj) cu Hill Holder (asistenţă la plecarea din rampă), ABS, EBD şi BAS.

De asemenea, Lancia Delta în echiparea de bază mai include CD player care redă şi MP3, comenzi radio pe volan, închidere centralizată din telecomandă, geamuri anterioare şi posterioare acţionate electric, proiectoare de ceaţă adaptive, oglinzi reglabile electric şi stopuri cu tehnologia LED.

AutoItalia mai importă în România măcile Fiat, Alfa Romeo, Maserati, Fiat Vehicule Comerciale, SsangYong şi motocicletele japoneze Honda.

Pentru acest an, AutoItalia Group a fixat o ţintă de vânzări de aproximativ 20.000 de unităţi pentru toate mărcile comercializate, cu peste 20% mai mult decât în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici