Automobile Dacia şi Renault-Nissan SRL au încheiat un parteneriat cu Groupama Asigurări

Automobile Dacia, Renault-Nissan SRL şi Groupama Asigurări au încheiat un parteneriat strategic care va permite reducerea timpului de aşteptare la tratarea dosarului de daune pentru posesorii de maşini Dacia, Renault şi Nissan, a anunţat compania din Piteşti.

153 afișări
Imaginea articolului Automobile Dacia şi Renault-Nissan SRL au încheiat un parteneriat cu Groupama Asigurări

Automobile Dacia şi Renault-Nissan SRL au încheiat un parteneriat cu Groupama Asigurări

"Datorită unui protocol de schimb de date informatizat între reparatorii autorizaţi ai celor trei mărci şi asigurător, acest parteneriat va permite eliberarea acceptelor de plată în maxim 48 de ore de la depunerea dosarului de daune. Beneficiile (...) sunt reducerea timpului de aşteptare pentru tratarea dosarului de daune şi scurtarea perioadei de imobilizare a vehiculului pe durata reparaţiei", se arată într-un comunicat al Automobile Dacia.

Parteneriatul este în vigoare din luna martie, fiind valabil atât pentru asigurările de răspundere civilă auto obligatorii RCA, cât şi pentru asigurările facultative pentru avarii de tip CASCO.

"Colaborarea instituită cu Groupama Asigurări se poate extinde la nivelul fiecărui reparator din reţeaua agreată Dacia-Renault-Nissan care doreşte încheierea unui acord în acest sens. Grupul Renault în România deţine în prezent cea mai dezvoltată reţea de service-uri la nivel naţional - 89 de unităţi Dacia, 49 de unităţi Renault şi 24 de unităţi Nissan, iar parteneriate similare au fost încheiate şi cu alte companii de asigurări din România", se mai arată în comunicat.

Creată din fuziunea Asiban şi BT Asigurări Transilvania şi a integrării structurii de vânzări a OTP Garancia, Groupama Asigurări are o reţea de peste 300 de agenţii şi puncte de lucru. Groupama Asigurări are produse de asigurări de viaţă, bunuri, răspundere civilă, auto şi agricole, pentru persoane fizice şi firme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici