Autoritatea de Supraveghere Financiară caută "tinere talente" în rândul studenţilor de la ASE

Autoritatea de Supraveghere Financiară caută "tinere talente" printre studenţii sau masteranzii de la Academia de Studii Economice, pe care să-i recruteze, să-i dezvolte profesional şi să-i fidelizeze, cele două instituţii urmând să semneze marţi un protocol de colaborare.

284 afișări
Imaginea articolului Autoritatea de Supraveghere Financiară caută "tinere talente" în rândul studenţilor de la ASE

Autoritatea de Supraveghere Financiară caută "tinere talente" în rândul studenţilor de la ASE (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

Preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu, va merge marţi la ASE pentru a discuta cu studenţi, masteranzi, doctoranzi ai facultăţilor de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori şi Relaţii Economice Internaţionale, dar talentele ar putea fi selecţionate chiar şi dintre angajaţii tineri ai ASE.

"Conform protocolului, ASF împreună cu ASE vor identifica şi selecta pentru angajare până la 20 de tineri talentaţi. Mai multe detalii despre protocol, profilul candidaţilor, procesul de recrutare şi selecţie vor fi oferite marţi, 17 iunie 2014, începând cu ora 13:45. După semnarea protocolului, conducerile ASF şi ASE se vor întâlni cu studenţii, masteranzii şi doctoranzii celor două facultăţi din Academia de Studii Economice, în Aula Magna din ASE", potrivit unui comunicat al autorităţii.

Cu peste 600 de salariaţi, autoritatea şi-a început activitatea la finele lunii aprilie 2013, prin comasarea atribuţiilor şi prerogativelor Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) şi Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Salariile din cadrul ASF sunt printre cele mai ridicate la nivelul instituţiilor statului.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici