Autoritatea de Supraveghere Financiară lansează o aplicaţie online destinată procesului de autorizare

Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat o aplicaţie online care pune la dispoziţia celor interesaţi o listă cu toate documentele necesare în procesul de autorizare.

252 afișări
Imaginea articolului Autoritatea de Supraveghere Financiară lansează o aplicaţie online destinată procesului de autorizare

Autoritatea de Supraveghere Financiară lansează o aplicaţie online destinată procesului de autorizare

Autoritatea de Supraveghere Financiară anunţă că a lansat un instrument online care facilitează procesul de autorizare pe piaţa financiară non-bancară.

Acest demers face parte din strategia ASF de digitalizare a activităţii sale şi reprezintă un important pas înainte în relaţia Autorităţii cu entităţile pe care le supraveghează, spun reprezentanţii instituţiei.

Noua secţiune a rubricii autorizări, găzduită pe site-ul Autorităţii, pune la dispoziţia celor interesaţi o listă cu toate documentele necesare în procesul de autorizare pe toate cele trei pieţe, precum şi cu toate actele normative care guvernează acest proces.

„Aşa cum am promis la preluarea mandatului, aducem soluţii noi, digitale, pentru a veni atât în sprijinul cetăţenilor, cât şi al companiilor. A.S.F. trebuie să fie o instituţie care să lucreze în interesul consumatorului, iar acest nou instrument online reprezintă unul dintre proiectele pe care le-am realizat în acest sens”, a declarat Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, domnul Nicu Marcu.

Preşedintele ASF a precizat că, în perioada următoare, noua secţiune online destinată procesului de autorizare se va transforma într-un portal interactiv, unde vor putea fi încărcate documente şi vor putea fi utilizate semnăturile electronice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici