AVAS a prelungit cu 30 de zile ofertele de vânzare pentru ITC Bucureşti şi Famos Suceava

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a prelungit pentru a doua oară, până la 14 septembrie, valabilitatea ofertei de vânzare a pachetului majoritar de acţiuni la ITC Bucureşti, pentru care negociază cu cinci ofertanţi, şi până la 17 septembrie oferta pentru Famos Suceava.

1 afișare

Oferta iniţială de vânzare a acţiunilor Institutul pentru tehnică de Calcul (ITC) a fost valabilă 180 de zile de la publicarea anunţului, respectiv 16 iulie. Ulterior, oferta a fost prelungită cu 30 de zile, până la 15 august, se arată într-un comunicat al AVAS, remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

AVAS negociază cu cinci din cei zece investitori care au depus oferte pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni la ITC.

Cei cinci investitori sunt firma Straero şi consorţiile ITC XXI, format din Softnet Services, Amerilex şi Felix IT, respectiv Transbordare Vagoane Marfă şi persoana fizică Dorin Roşu. Celelalte două consorţii sunt alcătuite din Asociaţia PAS ITC, ITC Netwoerks şi ICPE Electrocond Technologies, respectiv Impuls Company Srl şi persoana fizică Cristian Nicolae.

De asemenea, AVAS a prelungit cu 30 de zile, până la 17 septembrie, valabilitatea ofertei de vânzare a Famos Suceava, pentru care AVAS negociază cu firma Top Genko Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici