AVAS va relua privatizarea companiei Avioane Craiova

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va relua procesul de privatizare a companiei Avioane Craiova, după ce negocierile cu singurul ofertant nu au fost încheiate până la termenul de valabilitate a ofertei, a anunţat, marţi, instituţia.

1 afișare
Imaginea articolului AVAS va relua privatizarea companiei Avioane Craiova

AVAS va relua privatizarea companiei Avioane Craiova

Decizia a fost luată prin hotărâre a colegiului director al Autorităţii în conformitate cu Legea 137/2002, potrivit căreia termenul de valabilitate a ofertei de vânzare poate fi prelungit pentru perioade succesive de 30 de zile şi care nu pot însuma mai mult de 180 de zile, se arată într-un comunicat al AVAS, remis agenţiei MEDIAFAX.

Autoritatea nu precizează când urmează să fie reluat procesul de privatizare şi nici perioada în care va fi publicat anunţul de vânzare.

La licitaţia pentru vânzarea unui pachet de 80,9% din acţiunile companiei, organizată la începutul lunii mai, s-a înscris un consorţiu de firme româneşti, format din Aerofina SA Bucureşti, A5 Invest SRL Caransebeş, A2 Impex SRL Ploieşti şi UZUC Ploieşti, ultimele trei membre a SCR, controlat de omul de afaceri Ştefan Vuza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici