Bancherii caută clienţi cu salarii mari

Bancherii cer salarii mai mari clienţilor care vor să ia credite ipotecare sau de nevoi personale, astfel că numărul celor care se încadrează la un împrumut va fi tot mai mic având în vedere că veniturile sunt în continuare în scădere pe fondul contracţiei prelungite a economiei.

17 afișări
Imaginea articolului Bancherii caută clienţi cu salarii mari

Bancherii caută clienţi cu salarii mari (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Venitul minim acceptat de bănci în cazul solicitanţilor de credite ipotecare porneşte de la 500 de lei şi poate ajunge la 3.000 de lei dacă pe lângă debitor există şi alţi codebitori.

De exemplu, RBS a majorat pragul de venit de la 1.250 de lei la 2.000 de lei pentru solicitanţii individuali şi de la 2.000 de lei la 3.000 dacă există şi codebitori.

Citeşte mai multe despre salariile cerute de bancheri clienţilor pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici