Băncile execută silit locuinţe din mediul rural şi oraşele mici

Numărul executărilor silite de case şi terenuri a crescut exponenţial în ultimele două luni, anunţurile de licitaţie publicate de bănci pe site-urile proprii vizând de cele mai multe ori proprietăţi imobiliare aflate în zona rurală sau în oraşele mici, arată "Ziarul Financiar".

186 afișări
Imaginea articolului Băncile execută silit locuinţe din mediul rural şi oraşele mici

Băncile execută silit locuinţe din mediul rural şi oraşele mici (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Preţul pentru un apartament cu două camere într-un oraş reşedinţă de judeţ porneşte de la circa 100.000 de lei (circa 24.000 de euro), dar în localităţile mai mici preţurile coboară şi de trei-patru ori. Spre exemplu, în Mihăileni, judeţul Botoşani, preţul de pornire pentru un apartament cu două camere scos la licitaţie de Raiffeisen Bank este de 28.000 de lei (6.800 de euro).

Citeşte mai multe despre preţurile locuinţelor executate silit de bănci pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici