Băsescu, încântat de noul autoturism Dacia Duster

Preşedintele Traian Băsescu s-a arătat încântat, luni seară, de noul model al Uzinei Dacia-Renault, Duster, după ce s-a urcat la bordul unui astfel de automobil, amplasat în curtea Ambasadei României la Paris.

924 afișări
Imaginea articolului Băsescu, încântat de noul autoturism Dacia Duster

Băsescu, încântat de noul autoturism Dacia Duster

"Super! Felicitări!", a fost declaraţia şefului statului, după ce a coborât din autoturism.

Preşedintele Băsescu a participat, la Ambasada României la Paris, la o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Franţa.

În curtea ambasadei erau expuse trei autoturisme Dacia, respectiv Logan, Sandero şi Duster.

Şeful statului, care a fost invitat să vizioneze noul model Dacia, s-a aşezat pe locul şoferului, dar a ţinut să vadă de aproape şi partea din dreapta a autoturismului, loc în care era amplasată o bicicletă în locul scaunului din faţă.

Duster este un model de tip crossover, care combină formele unui automobil coupe cu cele ale unui vehicul de familie de tip MPV (Multi Purpose Vehicle).

Corespondenţă de la trimisul MEDIAFAX la Paris, Gabriel Pecheanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici